lørdag 27. august 2011

Votter og sjal

Sjalet er jeg ferdig med for en god stund siden. Strikket i AlpacaSilk. Dyrt, men et deilig garn :)Brukte i underkant av tre nøster.


Vottene har jeg hatt liggende en stund.. Det bruker å være sånn at jeg strikker ferdig en vott, også blir jeg litt lei- så begynner jeg på den andre etter laaaang tid. Men nå er de i hvert fall ferdig. Oppskrift her fra: http://wermland.nu/Stickning/Vante%20hart%20besk.pdf.

Strikket i restegarn.


onsdag 24. august 2011

Pippi-genser

Tror jeg begynte på denne i vinter.. men så kom våren- og da tenke jeg at denne trenger jeg ikke nå! ..Nå kommer snart høsten, og da tenkte jeg at det kanskje var på tide å ta opp strikkinga på gensern! Svosj! Så var den ferdig! Ble litt lang i armene først, men med god hjelp fra min flinke mormor, ble den tilslutt helt passelig. :)



Gensern er strikket i fritidsgarn, så den er tykk og god. Den er allerede tatt i bruk :)

fredag 12. august 2011

Fjelltur, sykkeltur og helg

Ja, altså ikke alt på en dag, men en liten oppsummering av uka :)
På onsdag tok jeg et par topper til i forbindelse med "11 topper i 2011"- Tverrfjellet og Skårvågfjellet. Ikke veldig høye fjell, men en kjempefin tur var det. Noen bilder fra turen:

Oppe på tverrfjellet. Utsikt til Vikan.


Oppe på Skårvågfjellet. 

Fattern oppe på Skårvågfjellet med Straume i bakgrunnen.

Bilde tatt mot Søbergsfjellet

Da vi var på Tverrfjellet så vi tåka la seg om Skårvågfjellet, men tror du ikke den forsvant da vi begynte å gå mot toppen! Til og med prøvde sola og skinne gjennom da vi var oppe :)

I dag har jeg syklet en tur rundt Bø. Det er så godt å kunne variere treningen- en dag på fjellet, en annen dag på sykkel og så en dag på styrkerommet på Havmannen. Da er sjansene for å gå lei minimale :)
Ellers har jeg frihelg, og det skal bli supergodt!

God helg!








mandag 1. august 2011

Sykkeltur i finværet

Våknet opp til sol og varme i dag! Etter å ha hatt langhelt var det tuuungt å våkne til tross for finværet.. Men arbeidsdagen gikk fort den, og i min visdom fant jeg ut at en sykkeltur hadde vært noe. Syklet til Guvåg, en perle i vakre Bø. Syns denne plassen er en av Bøs fineste plasser på sommertid. Er vel ikke for ingenting at der er hytteparadis på denne tiden av året. Turen tok meg tre timer, inkludert matpause da jeg kom fram og noen stoppe-og-ta-bilder-pauser på veien. Fiiin tur :) Her er noen bilder:






 

Nå er det tid for å dusje seg litt etter turen, og jeg tipper det ikke blir lenge før hodet treffer puta! Deilig å kjenne at kroppen er brukt! :)