mandag 21. april 2014

Lestestrikk i påska

Det har ikke akkurat vært et supert påskevær, så det har blitt en del innetid, og dermed strikking. Ikke for det- jeg har trosset været hver dag og gått en liten tur. Men det har liksom ikke blitt lange solskinnsturer med kvikklunsj og appelsin. I går hadde vi sol, men det er også den eneste dagen... I dag er det regn igjen. Uansett er det positivt at vi går mot varmere tider (får jeg håpe!), heller regn enn snø!


Disse lestene blir lagt i gaveeska. Alltid kjekt å ha "på lur". 

Nå er påska snart over... Tilbake til hverdagen i morgen. Imens skal jeg nyte det som er igjen av helligdagen i dag! :) 



Rikke

fredag 18. april 2014

En lilla garnhespe

ble spunnet ferdig i dag:) 180 meter ca. Har ikke veid det, men garnet ble sånn passelig tykt. Vet ikke hva jeg skal lage av dette... heller ikke av de andre hespene jeg har liggende. Men det blir nok sikkert leste- eller vottestrikk. Nå må jeg begynne å strikke av alt det hjemmespunnete garnet jeg har. Skuldra mi streiker litt for tiden, og jeg trooor kanskje det kan komme av kardingen og spinningen. Vet ikke for sikkert, men det er kanskje lurt å legge spinningen litt til side, i hvertfall for noen dager;) Så får jeg heller strikke noe imidlerstid!





Rikke

tirsdag 15. april 2014

Siste nytt

I dag har jeg spunnet ferdig en totråds og tofarget hespe :) Farget ull på søndagen, og den ble lillamelert. Skulle hatt litt mindre farge i, da den ble noe mørk. Ser nesten brunt ut på den hespen jeg har spunnet nå, men pytt sann. Skal spinne garn av bare den lilla ullen også, og da tror jeg fargene kommer bedre fram.. kanskje!
Jeg har også strikket meg et par lester av ull jeg har spunnet, de ble litt "krøllete" som min søster uttrykte det, men det er fordi at jeg har tvunnet garnet for stramt. Gode og varme blir de nok fordet:)







Da gjenstår det bare å ønske en god påske!

Rikke

lørdag 12. april 2014

Blir ikke lei...

...av å hekle grytekluter! Her er et par til, heklet av restegarn.  Litt retro og litt romantisk :)


Nå skal jeg strikke litt før jeg hiver meg på neste par grytekluter. Har et par strikkeprosjekter det kan være greit å bli ferdig med! 


Fortsatt god helg til dere!

tirsdag 8. april 2014

Grytekluter

Grytekluter er gøy å hekle! Det fins uendelige muligheter i farge og utseende. Disse har jeg ikke brukt oppskrift på, de ble til mens jeg heklet. Har en del bomullsgarn, så det er kjekt å få brukt opp. Brun bunnfarge, grønn kant og blå bakdel :) 






Rikke

fredag 4. april 2014

250 meter garn!!

Jeg jubler! Det kommer seg med rokken. I dag har jeg spunnet og tvunnet ferdig en hespe garn, av ull fra fjorårets lam (våre egne). Det ble faktisk ca 250 meter, og 90 gram. :)


Nå er det ikke lenge før arbeidshelga starter... Kroppen er ikke klar for det.. Litt sånn uggen. Men det er bare å bite tennene sammen og tenke på at i morgen kl 15 kan jeg slappe litt av!:) Tiden går fort så! 

God helg!