mandag 26. oktober 2015

Stripesokker i blått, hvitt og grått

Ble inspirert til å strikke stripesokker etter en ide fra ei som jeg jobber sammen med. En omgang i en farge, neste omgang i en annen farge, og sånn fortsetter det. Kjekk måte å bruke opp restegarn på. Disse sokkene har jeg strikket i Drops Karisma. Oppskrift etter eget hode. 


fredag 2. oktober 2015

Litt julegaveproduksjon

Julen nærmer seg.. Det er faktisk under 3 mnd til jul. I butikkhyllene er allerede julebladene kommet (!!). Jeg har ikke kjøpt enda, men etterhvert blir jeg nok fristet. Tror det har litt med at sommeren hos oss kom så sent (etter at ferien var over), også har vi hatt noen kjempefine høstdager (den lykken er forbi nå- det regnar og det blæs, og i da har det ligget nysnø på de høyeste fjellene i Bø). Så vi kan vel si at overgangen ble litt brå; fra sol og varme til juleblader i butikken. Vel vel.. Jeg har i alle fall begynt å tenke på julegavene, da jeg liker å være forberedt. Ønsker ikke noe stress like før jul. Så da er det greit å planlegge litt i forkant. I kveld ble jeg ferdig med et sett med lue og hals til det yngste søskenbarnet mitt. Aldersforskjellen på oss er ca. 22 år. 


Lua er strikket etter mønster fra boka "Strikk til smårollinger", og halsen etter oppskrift fra Garnstudio. Blomsten var ikke med i oppskriften, den har jeg heklet bare for å pynte halsen litt. Det hvite garnet er Drops Baby Alpaca/Silk mens det rosa garnet er Dale Royal alpakka. Mykt og godt.



Ha en fin helg!