fredag 15. november 2013

Det regnar og det blæs..

Det er greit å være inne når været er slikt det er nå. Vi bor i et gammelt hus, og det merkes godt når vinden står på som verst. Det rister i veggene i vindkastene, og det hagler på ruta. Herlig høstvær. I hvert fall med tanke på at jeg nå har tatt helg, og det ikke er noe stress med at jeg må opp tidlig og avgårde på jobb. Det er deilig å ligge under dyna når været herjer utendørs. Vel, jeg har enda ikke kommet meg "puinn dyna" som vi sier, men det er ikke lenge før. Vi har parabol, og jeg tror den får gjennomgå nå. Det har ikke vært signal på TV i kveld, men det gjør ikke noe. Godt å kunne vite at man ikke er SÅ avhengig av den TVn. Jeg har fått ryddet i strikkeoppskrifter, noe jeg ellers ikke har prioritert. Jeg har drukket rødvin og kost meg uten TV-underholdning. Vi har laget taco til kvelds utpå kvelden og sett Fawlty Towers. Den har jeg på DVD! Blir aaaldri lei:)) Fredagskvelden i dag har vært avslappende og god. 


Rødvin og levende lys:) 

Og så litt handarbeid.. Det er en liten stund siden jeg ble ferdig med disse ankellestene, men har ikke kommet meg til å blogge dem før nå. Disse blir bursdagsgave til mitt kjære søskenbarn og gode venninne, og er strikket av heimspunnet garn av ull fra våre egne sauer: 


Nå tror jeg katten vår, Angus, ligger oppe på loftet i senga vår og venter på at vi skal komme. Mannen i huset har sovnet på sofaen... JEG skal i hvertfall gå opp nå og holde Angus med selskap i uværet:)

God helg til dere! :) 
2 kommentarer:

  1. Mye vær for tiden ja.:-) Tenk å kunne gi bort lester strikket med garn spunnet fra egne sauer, fantastisk.

    Fortsatt god helg!

    SvarSlett
  2. Takk for kommentar:-)
    Ja, det er ganske morsomt å kunne gi noe bort noe som er hjemmelaget helt fra bunnen av:-)

    SvarSlett