lørdag 22. mars 2014

Lørdag

Klokken er passert 21, og Toro orientalsk gryte står til kok på ovnen. Jeg er egentlig ikke noe glad i "posemat"- smaken er god, det er ikke det, men jeg liker å lage maten fra bunnen av. Innimellom er det dog lov til å jukse litt, blant annet når man ikke orker å prioritere matlaging! Det er lørdagskveld, og forberedelse til sauklipping i morgen har vært på tapetet nå i kveld, i tillegg til den vanlige foringen og sauestellet. Og da går tiden fort. Så da er det greit å ha en toro-pose liggende klar til bruk ;) Jeg har frihelg denne helgen, og det er skjønt! Har tidligere i dag vært på bytur sammen med mamma (henne finner du på http://ajl-kreativtrom.blogspot.no/) og mormor. Ble litt shopping, og det er jo koselig det:) Greit at det er sjeldent mellom hver gang jeg er på bytur. Mange butikker = masse fint å bruke penger på!

Innimellom blir det jo tid til strikking og, og den siste ferdige strikkingen min var et par votter strikket i Drops love you (limited edition yarn).


Nå har jeg "islandsk soloppgangsjal" på pinnene (oppskrift fra Pickles):


Syns dette er et fint mønster! Har strikket dette sjalet tidligere og...Litt tålmodighetsarbeid, men det blir bra tilslutt:) 

Så nå gjenstår det bare å ønske en fortsatt god helg! Tror gryten er klar til spising nå! 

Desserten står klar!
2 kommentarer:

  1. Koselig innlegg du har skrevet :-)
    Er imponert over hva du får tid til av håndarbeid innimellom jobb og sauestell. Flotte votter og nydelig mønster på det sjalet som du har på pinnene.

    SvarSlett
  2. Tusen takk:-) Ja, det settes alltids litt tid av til håndarbeid! Det er heldigvis ikke klipping og lamming hver dag;)

    SvarSlett