fredag 13. juni 2014

Tørke...

Det har vært en tørketid på bloggen.. Mye pga lamming i mai, også har det bare ikke vært prioritert etter det. Men nå er jeg tilbake, tror jeg ihvertfall:) I det siste har det skjedd mye positivt. Jeg har brukt pengene jeg fikk til min 25-årsdag til å kjøpe kardemaskin. Dette er ikke billig, men jeg bestemte meg i lang tid i forveien på at jeg skulle bruke pengene på det. Er veldig fornøyd! Det går en del fortere enn å karde for hand, i tillegg til at jeg slipper belastningsvondter i skulderen. Jeg kommer nok fortsatt til å karde noe for hånd da... det er stas:)

Første kardeflaket på kardemaskinen.
Det andre positive er at noen dyktige personer fra Bø har laget et "kjøpesenter" på nett for lokalproduserte produkter fra Vesterålen og Lofoten. Jeg fikk en tlf med spm. om jeg hadde lyst til å bli med, å legge ut produktene mine... Var litt skeptisk til å begynne med. Men så tenkte jeg at hvorfor ikke? Jeg spinner garn, og det hoper seg opp.. Så da kan jeg jo heller prøve å legge det ut til salgs:) Det skal sies at jeg har en veldig realistisk holdning i forhold til håndspunnet garn og salg av det; jeg tror ikke det er det store markedet for det, for å være helt ærlig. Det er mye, mye billigere å kjøpe garn i den lokale garnbutikken. Å spinne garn er en lang prosess. Ulla skal vaskes, den skal tørkes, så kardes og deretter spinnes. Dette er ikke gjort på en dag (ihvertfall ikke for min del). Noen ganger skal den farges. Det sier seg jo selv at dette blir mye dyrere garn enn det du finner på garnbutikken. Men det er gøy å prøve seg:) Første dagen fikk jeg solgt 2 hesper garn, og DET syns jeg var stas! Jeg kommer til å legge ut andre strikkeprodukter også, både fra håndspunnet garn og kjøpegarn. Så får vi ser hvordan det går:) 
"Kjøpesenteret" finner du her: www.lovelo.no
God helg!


1 kommentar:

  1. Flott innlegg dette. Sant som du sier; hvis man ønsker rimelig strikkegarn så gar man til den lokale "kjøpmannen". Hvis man ønsker noe helt unikt, som ikke kan kjøpes andre plasser enn fra deg - ja, da går man inn på nettbutikken din LOVELO :) :)

    SvarSlett