tirsdag 18. november 2014

Strikkeprosjekter helt opp i halsen

Jada, sånn kan det gå.. Jeg er ikke lei av å strikke altså, men når jeg har holdt på med et prosjekt en stund, da hender det seg at jeg blir lei. Nå har det seg sånn at for øyeblikket har jeg 4 prosjekter på pinnene. En babyjakke som skal gis i gave, og denne har jeg fått helt opp i halsen. Har bare ermene igjen, men er SÅ lei av mønsteret. Den følelsen når du bare vil legge alt i fra deg, og gi deg pokkern. Men jeg kan jo ikke det- med litt iherdig innsats nå så er den straks ferdig, og den blir fin! Gleder meg til den følelsen når den er ferdig montert!

Så har jeg en genser på pinnene.. En Islandsgenser, som også skal være gave. Denne er jeg ikke lei av, men den er tung å strikke på.. Pinne nr 6 og alafosslopi... Men når jeg strikker på den går det fort framover da.

Prosjekt 3 er et par lester. Det er Ginas lester fra boka "Sokker, strikking hele året". Disse skal bli julegave, og jeg er ikke lei av dem. Mønsteret blir kjempefint.

Og så til slutt, prosjekt 4. En jakke til meg selv i perlestrikk. Det er mest kosestrikking. Har lagt den litt på hylla fram til noen av de andre prosjektene er ferdig.
Så håper jeg at det ikke blir så lenge til;)

Rokken står forsåvidt heller ikke stille... Jeg holder på med en hespe garn, som forhåpentligvis skal bli julegavelester av. Skulle ønske døgnet hadde flere timer!

Innimellom må jeg gjøre noe annet også, og i går farget jeg en hespe garn med konditorfarge!
Det ble ikke slik jeg hadde tenkt, men det ble ikke så ille likevel:)2 kommentarer: