onsdag 18. mars 2015

Votter i mønsterstrikk

Jeg har aldri vært noe god på mønsterstrikking på votter eller lester (sånn f.eks. selbuvotter). Har gjort et par forsøk, men har i de fleste tilfeller gitt opp. En gang strikket jeg en vott i selbumønster, og var sååå fornøyd....helt til jeg prøvde den på *kremt*! Den ble lagt bort for å si det slik, om den ikke havnet i søpla eller vedovnen... Joda, men øvelse gjør mester har jeg hørt? Jeg nekter å gi opp, for mønsterstrikk på småplagg er superfint, om det er selbu eller noe annet mønster.
Nå har jeg i alle fall strikket et par votter som jeg vil si meg ganske fornøyd med. Det er dog mine første ferdigstilte votter i mønsterstrikk (ser bort ifra noen par votter jeg har strikket med trekantmønster, se tidligere innlegg på bloggen), så perfekte er de ikke.Har strikket disse i Rauma finullgarn. Garnet hadde jeg liggende fra før, altså ikke kjøpt nytt. Klapp på skuldra til meg! Målet er å bruke opp en del garn før jeg tillater meg selv å kjøpe noe nytt, som jeg har fortalt i tidligere innlegg:) ...så slipper jeg å drukne i garn! 

4 kommentarer:

 1. Fine votter du har strikket,
  likte fargevalget så godt :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det :) Jeg er inne i en blå og hvit periode nå- det meste jeg strikker blir i blått og hvitt for tiden :)
  Ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 3. Nydelige votter du har strikket. ������
  Ønsker deg en fin vår der du bor!����☀️⛅️

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)
   Ønsker deg og en fin vår :)

   Slett