mandag 20. juli 2015

Ferie...og lite sommervær!

I dag er min første feriedag. Juhu:) Det er litt rart å tenke på at jeg ikke skal på arbeid på 4 uker. En ganske deilig følelse faktisk. Vi har ingen ferieplaner- det blir en langhelg i Tromsø litt ut i august. Ellers lar sommerværet vente på seg.. Vi har hatt et par fine dager med sol og strandvær, men det er gråvær, tåke og regn som preger sommeren i år. I dag er en sånn dag. Men jeg kan ikke sette meg ned å sutre av den grunn, vi får ta det vi får, og så gjøre det beste ut av det! Jeg har slått med ljå i dag.. For å lage tørrhøy til lammingen til neste år. Det kan være kjekt å ha. Så nå håper jeg jo bare på at det i det minste blir oppholdsvær (og litt varme) så høyet får god tørk! :)

Koftestrikking blir det også nå, og SNART kan jeg avslutte kofteprosjektet mitt. Det har jammen meg tatt sin tid med den kofta.. mest fordi at jeg mistet motet underveis. Nå er det imidlertid tilbake, og jeg har bare den siste arma + å sy i knapper. Hurra!

Jeg har også lagd litt syltetøy i dag. Det ble morell- og appelsinsyltetøy. Fulgte ingen oppskrift. Hadde noen moreller som lå i en skål, så jeg skar dem opp + skar opp en appelsin, kokte opp mens jeg krakket fruktbitene godt, tilsatte litt stivelse og litt sukrin, også en dæsj sitronsaft. Syltetøyet ble krute godt :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar