tirsdag 21. juli 2015

Koften er ferdig!

Og det på min andre feriedag! Tjoho! Det har vært en laaaaang prosess med denne kofta. Begynte i fjor (tror jeg da)... motivasjonen har vært så som så. Jeg har begynt på andre prosjekter innimellom, og lagt kofta til side. Den har flere ganger blitt liggende leeeenge. Men endelig! Endelig er den ferdig. Føler meg 10 kg lettere. Bestemte meg for at jeg nå IKKE skulle begynne på noe nytt før kofta var ferdig, og det klarte jeg. Syns denne kofta var litt "knotete" å strikke.. Oppskriften var flott- lett å følge, men litt tungvint. Må si jeg liker best oppskrifter der ermene strikkes for seg og så settes på pinnene sammen med bolen. Altså der man begynner nederst på genseren eller kofta. På denne begynte jeg med halsen. 10 kg lettere og en erfaring rikere, kan jeg nå bare nyte å ha den på meg. I tillegg kan jeg endelig ta fatt på nye prosjekter ;)
Sol og sommer fikk vi også i dag! :)

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med fin ferdigstilt kofte! Fargekombinasjonen var nydelig :)
    Her strikkes det på en topp fra halsen og ned. Jeg syns det er veldig praktisk, for da får jeg prøve på og justere etterhvert. Det blir mye som skal "flyttes på" mens ermene strikkes, men den utfordringen får jeg ta når det kommer :) Ønsker deg en fin strikketorsdag :)

    SvarSlett
  2. Sjå der ja, endelig fikk jeg se kofta ferdig. Den ble virkelig fin. Fargene er også helt etter min smak. Du kan være stolt av den!!

    SvarSlett