fredag 2. oktober 2015

Litt julegaveproduksjon

Julen nærmer seg.. Det er faktisk under 3 mnd til jul. I butikkhyllene er allerede julebladene kommet (!!). Jeg har ikke kjøpt enda, men etterhvert blir jeg nok fristet. Tror det har litt med at sommeren hos oss kom så sent (etter at ferien var over), også har vi hatt noen kjempefine høstdager (den lykken er forbi nå- det regnar og det blæs, og i da har det ligget nysnø på de høyeste fjellene i Bø). Så vi kan vel si at overgangen ble litt brå; fra sol og varme til juleblader i butikken. Vel vel.. Jeg har i alle fall begynt å tenke på julegavene, da jeg liker å være forberedt. Ønsker ikke noe stress like før jul. Så da er det greit å planlegge litt i forkant. I kveld ble jeg ferdig med et sett med lue og hals til det yngste søskenbarnet mitt. Aldersforskjellen på oss er ca. 22 år. 


Lua er strikket etter mønster fra boka "Strikk til smårollinger", og halsen etter oppskrift fra Garnstudio. Blomsten var ikke med i oppskriften, den har jeg heklet bare for å pynte halsen litt. Det hvite garnet er Drops Baby Alpaca/Silk mens det rosa garnet er Dale Royal alpakka. Mykt og godt.Ha en fin helg!

3 kommentarer:

  1. Så kjekk julegave! Og veldig lurt å starte med gaveproduksjon tidlig. Her har jeg strikket et par sokker og en hals. Håper å få flere ideer til gave etter hvert :)

    SvarSlett
  2. Heldige søskenbarnet ditt :) Ser for meg at hun blir veldig søt i dette lue og hals settet. Høsten har heldigvis vist seg fra en nydelig side siden du skrev dette innlegget. En hel uke med skyfri himmel, sol og nydelige høstfarger gjør godt for kropp og sjel :)

    SvarSlett
  3. Så søtt sett! Og takk for koselig melding, Rikke:-) Selbuvotter får nok du til. Husk at strikkinga jevner seg litt ut når de blir vasket, og da hjelper det jo litt når du ikke er helt fornøyd med jevnheten. Siri:-)

    SvarSlett