søndag 14. april 2013

I gang..

Dagen har gått rimelig kjapt- i går vasket jeg ull, og i dag var det tørt nok til at jeg kunne hive meg uti både karding og spinning. Jeg har studert en film om spinning nøye, samt lest i bøkene jeg har bestilt. Formiddagen gikk til å plages... Hjelpes. Nesten som jeg var på tur til å hive rokken ut vinduet. Men så fort gir jeg meg ikke! Har jeg først brukt masse energi og penger på dette så skal jeg jaggu ta meg lære det også! Så det så! :) Jeg leste litt mer.. og ordene som fikk meg til å lykkes, var at du skal gi ulla til rokken... Jeg tror nok det var her en plass jeg har misforstått. Ordene var gull verdt, for det ble ikke noe mer tull og tøv av det samme tullet og tøvet jeg plagdes med! Så jeg er i gang: Jeg tror da det blir noe tråd av dette... Selv om det ikke blir den mest pene og mest jevne tråden. Men en plass må man da begynne! :) 
Rikke 

4 kommentarer:

 1. Så spennende. Ekstra morsomt å få det til når man har strevd litt. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, man må bare ikke gi opp:) Dette var kjempemorsomt! :)

   Slett
 2. Jeg er imponert over hva du har fått til. Nå kan du noe som jeg overhodet ikke har peiling på. Kjempemorsomt. Det er jammen ikke værst at du har fått det så bra til etter bare noe få forsøk. Jeg tenker at det skal masse øvelse til for å få perfekt resultat, men du er jo godt igang. Øvelse gjør mester!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, øving, øving og øving! Jeg spinner litt, også irriterer jeg meg litt for at ikke foten klarer å holde takten, også spinneR jeg litt til.. og slik går det :) Litt tykk tråd her og veldig tynn tråd der. Men men, det går seg vel til! :)

   Slett