mandag 1. april 2013

Han går i byga...

Siste helligdag for denne gang. Påska i år har virkelig vært preget av ALT av vær, men mest snø, snø og atter snø. Sol innimellom og bak skyene, men mest snø som sagt. Jeg jobbet til og med langfredag, så tok jeg helg. Påske er noe jeg forbinder med krim og skiturer, men det har ikke blitt så mye av den sort. Mest av alt vil jeg se god gammel krim som Poirot.. Men har ikke sett snurten av ham. Et par skiturer har det blitt, men ikke med bål, grilling og påskequiz. Kanskje hadde været vært mer stabilt kunne det vært en sjanse. Påsken har dog vært fin; quiz på langfredag, og laget jeg var på kom på andre (!!) plass! Kaffe og kos med familie. God mat. Jeg har lest ferdig en bok som heter Skyggenes gate av Joy Fielding, veldig spennende. Jeg har strikket ferdig begge genserermene og fått de plassert på rundpinnen sammen med resten av genseren, og jeg har funnet ut hvordan min nyinvestering (rokken min) fungerer. Det triste er at jeg har en samboer som har hatt brøytevakt hele helgen... Så på grunn av all snøen som har lavet ned, har jeg nesten sett ham like lite som jeg har sett Poirot.
Jeg gikk en totimers skitur sammen med mamma og pappa på lørdag, og været holdt seg fint hele veien. I dag har jeg først i formiddag hatt kaffebesøk av mitt kjære søskenbarn og min kjære søster, nystekte kanelsnurrer ble det til kaffen. Nam nam:) Etterpå tok jeg mot til meg mens sola var fremme, og spente på meg skiene. Det ble mørkere og mørkere bak meg mens jeg gikk, men jeg var heldig, for elingene slapp jeg unna. Skisporene mine var det kommet godt med haggel i da jeg gikk tilbake (og det tar ikke så lang tid å gå den turen jeg gikk). Litt bilder fra turen: 
 
Som sagt, litt sol, litt skyer, litt snøbyger, litt haggel, en del vind... Men friskt! :)
 
Nå er jeg kommet meg inn, og her tror jeg at jeg blir resten av dagen. For inne er det lunt og godt, og det syns nok denne karen også:
 
 
For ute ser det slik ut i skrivende stund:
 
God 2. påskedag, nyt den så godt du kan! Det skal jeg.
 
 
 
 
 
 
Rikke

5 kommentarer:

 1. Koselig å lese dagboka di fra 2. påsakedag. Påska i år har vært ganske så varierende, iallefall værmessig. Vi får håpe på pølsegrilling neste påske :)

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar :) Ja, kryssa fengran for litt mer stabilt vær te neste år! :)

  SvarSlett
 3. Takk selv for at du vil følge meg, og takk for koselige ord. Jeg er veldig glad i mange ulike typer håndarbeid, selv om det er mest kort som vises i bloggen min. Koselig blogg du har!

  Trine :)

  SvarSlett
 4. Hei Rikke. Artig at du setter pris på min lille reklamesnutt! Jeg synes det er moro å hjelpe deg i gang, slik jeg selv en gang fikk drahjelp. Det er nå moro at flest mulig tar turen innom bloggen og ser det en legger ned tid på å formidle. Håper at du får mange, flere følgere:-) Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 5. Tusen takk til dere for kommentarer! :-) Kjempekoselig :-)

  SvarSlett