torsdag 2. mai 2013

Hekladuk

Min første hekla duk er ferdig. Før skjønte jeg ikke bæra av hekledukoppskrifter, men når jeg først skjønte det var det veldig enkelt. Så det blir nok flere etterhvert.


Heklet i Viking heklegarn- oppskrifta er fra "Den store hekleboken". Passet perfekt til kjøkkenbordet :) 

Nå holder jeg på med mariusgenseren i rundfelling. Har heldigvis (!!) strikket begge ermene, så nå er jeg begynt på bolen. Syns det er så motløst og skal begynne med armer etter bolen.. Bildet av den kommer den dagen den er ferdig. 

Jeg vurderer og vurderer.... om jeg skal kjøpe meg en rokk!! En helt NY rokk! Joda, det er ikke lenge siden jeg kjøpte den brukte rokken, og det går bra å spinne på den.. Men det er veldig tungvint. Jeg syns spinning er kjempeartig, men samtidig så tar alt ekstraarbeidet bort en del av lysten.. Det var bare en spole med rokken, og dermed må jeg ha den ferdige tråden over på noe annet når jeg har fylt en spole- dette er både tungt og tidkrevende. Dermed vurderer jeg å kjøpe en ny rokk. Men så er jo spørsmålet: Hvilken rokk skal jeg kjøpe? Jeg får tenke litt på det:) 


Rikke 

2 kommentarer:

  1. Så flott løper du har hekla. Lurer på om det er noe du ikke kan....?

    SvarSlett
  2. Takk :) Hmm.. Æ kan verken broder eller vev ;) også kan æ jo ikje sy så bra som du kan- også e æ ikje flenk å mal.. Men man kan jo ikje vær god på alt! og heldigvis for det. Då trur æ ikje de 24 timan i døgnet hadd strekt te.. :)

    SvarSlett