søndag 7. juli 2013

Flere striper i blått

Men denne gangen er det votter:) Strikket like så godt et par votter i samme stil som lestene, da jeg hadde garn igjen. Så da er DET garnet oppbrukt! Jeg må innrømme at jeg var på garnsalg på fredag.... Hvordan kunne jeg motstå et deilig alpakkagarn, som det var 50% på?? Har planer for hva garnet skal brukes på, tror nok det blir mer vottestrikk. Verken votter eller lester er jo ikke akkurat sommerstrikk, men det kan være godt å ha når høsten kommer snikende:)


Ha en fin søndag! 

Rikke

6 kommentarer:

 1. Jeg hører stadig vekk at ungdom ikke gjør håndarbeid. Det er tull. Du er flink, Rikke! Flotte votter ble det...

  SvarSlett
 2. Tusen takk Gudrun!:)
  Æ trur det e ei myte som må avlives. Det e greit at det e mange som ikje har den interessen, men trur nok også at det e mange som faktisk gjør handarbeid av ungdommen:)

  SvarSlett
 3. Enig med deg, Gudrun. Jeg tror også det er mange flinke, kreative ungdommer som lager masse fint håndarbeid. Det er jo bare å ta en titt på alle de flotte bloggene rundt omkring...
  Kjekt å ha vottene klar til kulda setter inn ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg tror vottene og lestene lander i gaveeska, da min kurv i gangen er fylt med nok votter og lester:-)

   Slett
 4. Sitter her i regn og kuling på hytta og tenker at jeg skulle strikka lester å ha liggende klar her når høsten kommer. Ganske gulvkaldt her, og da er det deilig med gode lester. Koselig å lese nedover bloggen den om hva du sysler med. Jeg hekler og strikker og koser meg med det mens jeg venter på solen.

  Ha ei fin uke! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Her er det også regn og (til tider) kuling! Ikke noe som minner om sommer. Det er for galt å ha en følelse av høst i snart midten av juli... Men som du, så venter jeg også på solen, og håper på at den kommer snart:-) Lester er alltid kjekt og ha liggende, både til en selv og til å gi i gave. Fra høsten av er jeg helt avhengig av lester, både dag og natt.

   Ha en fortsatt fin uke, du og! :-)

   Slett