tirsdag 28. juni 2011

Effektiv start på ferien

I tre år har vi nå bodd i det huset vi holder til i nå, og i disse tre årene har jeg også irritert meg over de hærlige fargene i kjøkkenet. Gule vegger og røde lister og skapdører. Jeg har også i tre år sagt at jeg skal male- men har det blitt til det? nei.. Men i går! Ja da tok jeg skjeen i en annen hånd! I går malte jeg veggene, og i dag har jeg malt listene og skapdørene! Det blir bedre- helt klart. Det skulle vel kanskje ikke så mye til. Skulle tatt et før og etter-bilde, men det får bare bli med et lite etterbilde:

Gul tapet ble malt i fargen vanilje, og de røde listene og skapdørene ble malt i fargen lys mocca. Jeg er fornøyd jeg :) 
Det har ikke blitt så mye tid til trening disse dagene, men armene har da fått litt med tanke på malingen. Så i dag hadde jeg en styrkeøkt på ben på stuegulvet- skulle på treningssenteret, men da jeg kom dit fant jeg ut at jeg ikke hadde kortet for å komme meg inn, med. Da gadd jeg rett og slett ikke kjøre hjem og så tilbake. Men jeg klarte da å få kjørt bena i stua fordeom :) Etterfulgt av en liten gåtur.

Nå skal jeg nyte at jeg har ferie, slenge bena på bordet og lese "Flaggermusmannen" av Jo Nesbø.
Ha en fin kveld! :) 

2 kommentarer: